بزرگترین فروشگاه لوازم یدکی و ابزارآلات

چراغ خودرو

انتخاب خودرو

برندها brands


قیمت انواع چراغ خودرو

خودرو وسیله‌ای است که از زمان پیدایش همواره نگرانی‌هایی در مورد آسیب به اطرافیان به دنبال داشته است، بدیهی‌ست که میزان این آسیب در تاریکی و کمبود دید دوچندان می‌شود. به همین دلیل اولین مدل‌های وسایل نقلیه نیز دارای نوعی سیستم روشنایی یا چراغ خودرو بودند. البته طراحی و ساخت چراغ خودرو به شکل مدرن امروزی با کارایی بالا مسیر بسیار طولانی را پشت سر گذاشته است. تولید اولین چراغ‌ برقی خودرو به سال‌های دهه 1890 بازمی‌گردد که به دلیل نیاز به انرژی بسیار زیاد این چراغ‌ها، استفاده از آن‌ها اختیاری و به سفارش مشتری انجام می‌شد. پیش از این دهه، چراغ‌های بسیار ساده و ابتدایی در وسایل نقلیه استفاده می‌شد که فاقد نور کافی بوده و توسط راننده یا سرنشینان به صورت دستی در داخل خودرو نگه داشته می‌شد.


چراغ ماشین


انواع چراغ خودرو

در دهه 1910 کادیلاک در اقدامی جسورانه اقدام به ساخت و طراحی چراغ جلو با سیستمی بهینه‌تر نمود که این عمل استفاده از چراغ جلو را در تمام خودروها به یک استاندارد کلی تبدیل کرد. استفاده از چراغ‌هایی با حباب قابل تعویض و لنزهای خاص نیز از سال‌های دهه 1930 با پیشگامی شرکت اتومبیل‌سازی فورد آغاز شد، که البته استاندارد کیفی پایینی داشتند.  در این بین می‌توان گفت که خودروی مرسدس نایت اولین خودرویی بود که در تاریخ با چراغ‌های جلو، عقب و چند چراغ جانبی تجهیز شد.  پس از این سال‌ها و همگام با رشد روزافزون فناوری شرکت‌های خودروسازی در آمریکا و اروپا استاندارهای تولید چراغ خودرو به گام‌به‌گام افزایش دادند تا شاهد چراغ‌های خودرو مدرن امروزی باشیم.

سیستم روشنایی خودرو به دو دسته کلی چراغ‌های روی بدنه خودرو و چراغ‌های داخل کابین تقسیم می‌شود. چراغ‌های داخلی خودرو عبارت‌اند از: چراغ سقف، چراغ پنل جلوی راننده، چراغ صندوق عقب، چراغ جعبه داشبورد و چراغ مطالعه سرنشینان عقب. چراغ‌های روی بدنه نیز که وظایفی مانند مسیریابی و روشن کردن فضای بیرون خودرو، تامین دید کافی در تاریکی، اعلام حضور به سایر خودروها، اقدامات ایمنی را بر عهده دارند، در حالت کلی شامل موارد زیر می‌باشند:

•     چراغ بزرگ و کوچک جلو

•     چراغ بزرگ و کوچک عقب

•     چراغ‌ راهنما

•     چراغ مه شکن و چراغ پلاک

•     چراغ ترمز و چراغ خطر

•     چراغ پارک و چراغ دنده عقب


قیمت چراغ ماشین


چراغ‌های روی بدنه و داخل کابین اشکال و طرح‌های متنوعی دارند که هر برند با توجه به خط‌ مش کلی خود و طراحی خودروی مدنظر اقدام به ساخت و نصب آن‌ها می‌کند. انتخاب رنگ چراغ‌ها نیز بر اساس استاندارد تعیین شده کنوانسیون وین در سال 1949 انجام می‌گیرد که بعدها و در سال 1968 همراه با تصحیحات لازم به کنوانسیون ملل متحد تغییر نام داد. در حالت کلی بر اساس این استاندارد رنگ چراغ‌های جلو سفید و یا زرد، چراغ‌های راهنما نارنجی، چراغ‌های عقب و ترمز قرمز و چراغ پلاک سفید خواهد بود. رنگ بندی چراغ‌های داخل خودرو نیز باید استاندارد بوده و موجب حواس‌پرتی و اخلال در بینایی راننده نگردد.

در کنار این چراغ‌های استاندارد که وجود آن‌ها در تمامی خودروها الزامی است، امروزه برخی از شرکت‌های خودروسازی در خودروهای لوکس خود نورپردازی‌های دیگری نیز در داخل کابین خودرو و روی درب تعبیه می‌کنند تا بر جلوه و زیبایی تاثیرگذار محصول خود بیافزایند. 

در خریدهای اینترنتی سوالی که همیشه در ذهن مشتریان ایجاد می‌شود این است که آیا جنس فروخته شده قابلیت عودت را دارد؟ شما می‌توایند با اطمینان خاطر از سایت CARi4 خرید کنید چراکه در صورت عدم استفاده از کالا، 7 روز ضمانت برگشت را خواهید داشت. فروشگاه اینترنتی CARi4 همراه با گروهی از متخصصان، کلیه لوازم یدکی خودروهای خارجی و وارداتی را ارائه می‌کند. در تهیه لوازم مربوط به برندهای خارجی اصالت، کیفیت و قیمت کالا بسیار حائز اهمیت است. سایت CARi4 دارای نماد اعتماد و نشان ملی ثبت می‌باشد که بهره‌گیری از بهترین بسته‌بندی‌ها، ارسال سریع سفارشات و قیمت‌های مقرون به صرفه حاکی از این اعتماد و اهمیت مشتری‌مداری در مجموعه CARi4 است. برای اطلاع از محصولات با ما در تماس باشید.




خیلی عالی به نظر میاد

بسته بندی محصول جالب بود و به سهولت نصب شد
ارسال شده توسط علی احمدی (تهران) 10 September 2019

آیا این بررسی برای شما مفید بود؟

بله با تشکر از شما
نمایش بیشتر

© Copyright 2019 All Rights Reserved

secured