بزرگترین فروشگاه لوازم یدکی و ابزارآلات

دیسک ماشین

    دیسک کلاچ

انتخاب خودرو

دیسک کلاچ آئودی دیسک کلاچ آلفارومئو دیسک کلاچ اس دبلیو ام دیسک کلاچ ام جی دیسک کلاچ ام وی ام دیسک کلاچ اپل دیسک کلاچ بایک دیسک کلاچ برلیانس دیسک کلاچ بسترن دیسک کلاچ بنز دیسک کلاچ بورگوارد دیسک کلاچ بی ام و دیسک کلاچ بی وای دی دیسک کلاچ بیسو دیسک کلاچ تویوتا دیسک کلاچ جک دیسک کلاچ جیلی دیسک کلاچ دامای دیسک کلاچ دانگ فنگ دیسک کلاچ رنو دیسک کلاچ سانگ یانگ دیسک کلاچ سوائیست دیسک کلاچ سوبارو دیسک کلاچ سوزوکی دیسک کلاچ سیتروئن دیسک کلاچ فوتون دیسک کلاچ فولکس دیسک کلاچ فیات دیسک کلاچ لندمارک دیسک کلاچ لوتوس دیسک کلاچ لکسوس دیسک کلاچ لیفان دیسک کلاچ مازراتی دیسک کلاچ مزدا دیسک کلاچ میتسوبیشی دیسک کلاچ نیسان دیسک کلاچ هاوال دیسک کلاچ هایما دیسک کلاچ هن تنگ دیسک کلاچ هوندا دیسک کلاچ هیوندای دیسک کلاچ ولوو دیسک کلاچ پروتون دیسک کلاچ پورشه دیسک کلاچ پژو دیسک کلاچ چانگان دیسک کلاچ چری دیسک کلاچ کوپا دیسک کلاچ کیا دیسک کلاچ گروه بهمن دیسک کلاچ گریت وال دیسک کلاچ یواز

برندها brands

 


کلاچ وسیله‌ای برای انتقال چرخش، از شفتی به شفت دیگر است. بهترین وسیله برای انتقال نیرو در سیستم‌ها و مکانیزم های تولیدشده کلاچ نام دارد؛ با استفاده از صفحه کلاچ هر زمان که نیاز به قطع انتقال نیرو باشد این کار به‌سادگی انجام می‌شود.

تشکیل‌دهنده سیستم کلاچ خودرو عبارت‌اند از:

دوشاخه کلاچ

صفحه کلاچ

بلبرینگ کلاچ

اهرم

شاخک‌ها

صفحه دنده

دیسک کلاچ

تمام خودروهایی که گیربکس آن‌ها دستی است قطعه‌ای به نام صفحه کلاچ دارند، این قطعه به راننده امکان حرکت خودرو را می‌دهد و همچنین بدون این قطعه عمل تعویض دنده امکان‌پذیر نیست، یا به‌عبارتی‌دیگر فشردن پا بر روی پدال کلاچ به هنگام تعویض دنده، امری ضروری محسوب می‌شود. زمانی که راننده می‌خواهد دنده را عوض کند، ابتدا باید توان تولیدی موتور از جعبه‌دنده قطع شود که با فشردن پدال کلاچ، این عمل را انجام می‌شود و کلاچ را در حالت آزاد قرار می‌دهد. در این حالت دیگر توان تولیدی به جعبه‌دنده و چرخ‌ها نمی‌رسد و می‌توان تعویض دنده را انجام داد.


دیسک کلاچ ماشین


انواع کلاچ

کلاچ‌ها به چهار دسته کلی تقسیم می‌شوند که در این قسمت به توضیح آن‌ها می‌پردازیم اما از بین این چهار دسته، کلاچ‌های اصطکاکی و هیدرولیکی در خودروهای امروزی بیشتر مورداستفاده قرار می‌گیرد.

هیدرولیکی: در این نوع کلاچ‎ها از یک سیال جهت انتقال نیرو استفاده می‌شود به این صورت که نیرو از طریق یک صفحه به این سیال منتقل‌شده و سپس از طریق این سیال به صفحه دیگر که متحرک است منتقل می‌شود.

اصطکاکی: کلاچ‌های اصطکاکی بر اساس اصطکاک بین دو صفحه با ضریب اصطکاک بالا طراحی و تولید می‌شوند.

بدون لغزش: این کلاچ‌ها به‌صورت صفر و یک عمل می‌کنند، به این صورت که یا در حالت خلاص و یا در حالت درگیری کامل قرار دارند.

یک‌طرفه: از اسم این نوع کلاچ‌ها مشخص است که گشتاور تنها ازیک‌طرف منتقل می‌شود.

قابل‌ذکر است کلاچ‌ها به سه دسته اهرمی، روغنی و سیمی تقسیم می‌شوند، کلاچ‌های سیمی به دلیل سادگی و ارزان بودن یکی از پرکاربردترین کلاچ‌ها در خودروها، به‌خصوص در خودروهای داخلی بیشتر مورداستفاده قرار می‌گیرد.


علائم خرابی صفحه کلاچ

عمر صفحه کلاچ رابطه مستقیم با نوع رانندگی و شرایط خودرو دارد، صفحه کلاچ معمولا هر ۶۰ هزار کیلومتر نیاز به رگلاژ یا تعویض دارد. هرچقدر درگیر بودن کلاچ بیشتر باشد از عمر آن کاسته می‌شود، شاید دیده باشید تعدادی از رانندگان پای خود را در هنگام حرکت نیز روی کلاچ نگه می‌دارند تا در موقع ضرورت با سرعت بیشتری آن را فشار دهند، این روش موجب درگیر شدن کلاچ می‌شود. همچنین در شهرهای شلوغ با ترافیک‌های زیاد شاهد این امر هستیم که دائماً به دلیل ترمز و تعویض دنده فراوان از کلاچ استفاده بسیاری می‌شود که موجب کم شدن عمر این قطعه خواهد شد. از سوی دیگر راننده‌هایی که در مسیرهای برون‌شهری تردد می‌کنند معمولاً کمتر نیاز به تعویض دنده پیدا می‌کنند، درنتیجه عمر صفحه کلاچ تا ۸۰ هزار کیلومتر نیز افزایش می‌یابد. اگر در خودروی خود با موارد زیر روبه‌رو شده‌اید به‌احتمال‌زیاد دیسک و صفحه خود را باید موردبررسی قرار دهید و در صورت لزوم آن را تعویض کنید.

ایجاد صدا هنگام جا زدن دنده‌

عدم تناسب افزایش دور موتور و افزایش سرعت خودرو

از دست رفتن حالت ارتجاعی پدال و خشک و سفت شدن آن

  پرتاب پا به سمت عقب هنگام رها نمودن پدال کلاچ

لرزش موتور و اتاق خودرو به هنگام شروع حرکت از حالت توقف


خیلی عالی به نظر میاد

بسته بندی محصول جالب بود و به سهولت نصب شد
ارسال شده توسط علی احمدی (تهران) 10 September 2019

آیا این بررسی برای شما مفید بود؟

بله با تشکر از شما
نمایش بیشتر

© Copyright 2019 All Rights Reserved

secured