10 قطعه مهم کامیون کشنده کدامند؟
1399/12/19 ساعت 17:42:02

10 قطعه مهم کامیون کشنده کدامند؟

  


کامیون کشنده وسیله ی نقلیه ی غول پیکری می باشد و در دسته ماشین های سنگین قرار دارد. این نوع وسیله ی نقلیه اغلب جهت حمل بارهای سنگین مورد استفاده بوده و دارای انواع قطعات ریز و درشت می باشد که آن را تشکیل داده اند. این وسیله دارای ده ها قطعه ی مهم و کاربردی می باشند که چراغ خودرو یکی از آنهاست.

علت اهمیت چراغ خودرو در این وسیله ی نقلیه این است که کامیون های کشنده معمولا جهت حمل بارهای سنگین در مسیرهای طولانی به کار گرفته می شود و این عمل ممکن است چندین شبانه روز طول بکشد، بنابراین رانندگان این وسیله باید از سالم بودن تمامی قطعات، به خصوص چراغ خودرو اطمینان حاصل کنند تا در میان راه دچار مشکل نشده و با خیال راحت به راه خود ادامه دهند.

علاوه بر چراغ خودرو این افراد باید از سلامت دیگر قطعات کامیون های کشنده مانند کاپوت خودرو، باتری ماشین، سالم بودن چرخ ها و دیگر قطعات مهم این وسیله مطمئن شوند. انواع قطعه مهم کامیون کشنده در فروشگاه های لوازم یدکی خودرو موجود بوده و افراد می توانند جهت تهیه ی آنها به این مراکز فروش مراجعه کنند.

از دیگر موارد مهم در این زمینه می توان به اطمینان از سلامت شیشه خودرو اشاره کرد، چرا که این ماشین در حال طی مسیرهای طولانی بوده و ممکن است در طول مسیر ممکن است افراد با آب و هواهای مختلف برخورد کنند. از دیگر قطعات این نوع وسیله ی نقلیه می توان به لاستیک نیز اشاره کرد که هر آن امکان ساییدگی و ترکیدن آن وجود دارد.

 

قطعات مهم کامیون کشنده

کامیون های کشنده که چندین برابر وسایل نقلیه عادی بوده و مسلما از قطعات بیشتری نیز نسبت به آنها تشکیل می شود. انواع وسایل نقلیه در بسیاری از قطعات تشکیل شده با یکدیگر مشترکند و فقط شکل ظاهری و اندازه ی این قطعات با یکدیگر متفاوت می باشند، مانند کاپوت خودرو که در انواع ماشین های بزرگ و کوچک، سبک و سنگین و ... وجود داشته و تنها اندازه و میزان مقاومت آن ها متفاوت می باشد.

از دیگر قطعات مهم کامیون کشنده می توان به موارد زیر اشاره کرد:

•    موتور کامیون های کشنده که اصلی ترین بخش این وسیله ی نقلیه می باشد.

•    باتری کامیون های کشنده که این وسیله در تمامی موارد جهت تامین انرژی به کار برده می شود.

•    انواع فیلتر ها که شامل فیلتر هوا، فیلتر روغن و ... بوده و هر کدام کارایی خود را دارند.

•    قطعات مربوط به شاسی و بدنه که از مهم ترین موارد در انواع خودرو می باشد.

•    اجزای سیستم هیدرولیک که شامل شیر کنترل، پمپ و ... است.

•    قطعات مربوط به گیربکس که شامل دیسک، آب بند و ... می باشد.

•    انواع لاستیک که وجود آن ها در تمامی وسایل نقلیه ضروری می باشد.

معرفی انواع چراغ خودرو و کاربرد آن ها

چراغ کشنده  از مواردی است که در تمامی خودروها نصب شده و در انواع مختلفی طراحی و تولید می شوند. مهم ترین کاربرد انواع چراغ خودرو ایمنی بیشتر در هنگام رانندگی در زمان شب بوده و همچنین زیبایی خود رو را چندین برابر می کند. این وسیله در انواع و مختلف و متناسب با انواع خودرو و وسایل نقلیه تولید می شود.

چراغ خودرو در عقب و جلوی وسایل نقلیه نصب شده و در مواقع لزوم مورد استفاده قرار می گیرد. کاربرد چراغ خودرو تنها در تاریکی شب نبوده و در زمان ترمز و تغییر باند نیز مورد استفاده قرار می گیرد که هر کدام از آنها چراغ ترمز و چراغ راهنما نام دارند. 

شکل ظاهری انواع چراغ متفاوت بوده و بستگی به برند تولید کننده دارد، اما هدف از استفاده ی آن های یک چیز است که آن هم در احتیاط و ایمنی خلاصه می شود.

 

انواع چراغ کشنده

انواع چراغ خودرو در ماشین های سبک و سنگی، بزرگ و کوچک، باری و سواری متفاوت بوده و در دو نوع داخلی و خارجی که بر روی بدنه وسیله ی نقلیه نصب می شود وجود دارند که چراغ های بیرونی عبارتند از:

1.    چراغ های مه شکن که به تازگی روی اغلب خودرو ها نصب شده و در زمان مه و عدم دید مناسب کاربرد دارند.

2.    چراغ های راهنما که در زمان خروج از پارک و تغییر باند مورد استفاده اند.

3.    چراغ ترمز که هنگام نزدیک شدن به دست انداز و یا پشت چراغ قرمز با فشردن پدال گاز به صورت خودکار روشن می شود.

4.    چراغ مخصوص دنده عقب که به منظور راحتی در زمان عقب راندن وسیله ی نقلیه در تاریکی و همچنین آگاهی افراد دیگر در عقب خودرو نصب می شوند.

5.    چراغ های بزرگ و کوچک جلوی خودرو که در زمان تاریکی شب و داخل تونل ها کاربرد دارند و در دو طرف خودرو نصب می شوند.

6.    چراغ های تعبیه شده در کنار پلاک که در زمان تاریکی شب جهت خوانا بودن پلاک همزمان با چراغ های مورد استفاده در شب روشن می شوند.

اما در مورد چراغ های داخلی خودرو می توان موارد زیر را نام برد:

•    چراغ های تعبیه شده در مقابل راننده که نشان دهنده ی میزان سرعت و میزان سوخت می باشد.

•    چراغ سقفی که در تاریکی راهنمای سرنشینان خواهد بود.

•    چراغ های موجود در داشبورد نیز در یافتن وسایل مورد نظر داخل آن افراد را یاری می کند.

•    چراغ موجود در صندوق عقب نیز کاربردی مانند چراغ داشبورد دارد.

 




اولویت انتخاب رینگ لاستیک کامیون های کشنده

در میان انواع قطعات و لوازم یدکی که برای انواع خودرو در مدل های مختلف وجود دارد، رینگ لاستیک از مهم ترین موارد به شمار می رود، چرا که در تمام طول سال امکان ترکیدن و یا پنچر شدن لاستیک های آن وجود داشته و این مسئله کاملا اجتناب ناپذیر است.

رینگ لاستیک به طور کلی و به خصوص در کامیون های کشنده از اهمیت بالایی برخوردار می باشد، چرا که این نوع از وسیله ی نقلیه مناسب جهت حمل انواع بار به مناطق دور دست بوده و به مقصد رسیدن آن ممکن است چندین شبانه روز طول بکشد.

همچنین این وسیله اغلب از بیابان و کوه و کمر عبور می کند که فروشگاه لوازم یدکی خودرو و تعمیرگاه نیز در این مکان ها در دسترس نمی باشد تا افراد برای حل مشکل خود از کسی طلب یاری کند. بنابراین احتیاط شرط عقل بوده و بنابر آن افراد مشغول در این زمینه باید تمامی موارد را در نظر گرفته و با اطمینان کامل حرکت کنند.

نکاتی در مورد انتخاب انواع رینگ لاستیک کامیون های کشنده وجود دارد که در هنگام انتخاب آن باید در نظر گرفته شود. برخی از اولویت های انتخاب رینگ لاستیک در کامیون های کشنده عبارتند از:

1. رینگ لاستیک ها در انواع مختلفی طراحی و تولید می شوند که علاوه بر ویژگی و قابلیت در شکل ظاهری نیز با یکدیگر متفاوت می باشند. از این رو رینگ های پهن و کوتاه برای افرادی که ظاهر رینگ برایشان اهمیت دارد، مناسب می باشد. اما این امر موجب افزایش سوخت و خارج شدن کامیون از حالت استاندارد می شود.

 

انواع رینگ

2. برای افرادی که می خواهند استاندارد های لازم را رعایت کنند انتخاب رینگ لاستیک مشابه با رینگ کارخانه انتخابی مناسب می باشد. این مورد مناسب ترین و درست ترین انتخاب بوده و خودرو را از استانداردهای لازم دور نمی کند.

3. انتخاب رینگ های پهن در زمان حرکت در پیچ ها به هدایت و کنترل هرچه بهتر اتومبیل کمک کرده و بروز انواع حوادث جاده ای را کاهش می دهد. بنابراین مناسب ترین انتخاب رینگ های پهن و با قطر زیاد می باشد و ...

موارد ذکر شده از اولویت های انتخاب یک رینگ لاستیک مناسب برای انواع کامیون کشنده می باشد. علت اهمیت این موضوع در این نوع خودرو ها، حرکت شبانه روزی آن ها به طور مداوم در کوه و کمر و عبور از پیچ های جاده های خطرناک می باشد، ولی افراد می توانند با یک انتخاب درست از بسیاری از خطرات احتمالی پیشگیری کنند.

 

کیفیت روکش صندلی چرمی کامیون های کشنده

روکش های صندلی انواع خودرو دارای تنوع بالایی بوده و در انواع طرح و رنگ متناسب مدل خودروهای مختلف تولید می شوند. درمیان انواع جنس روکش صندلی خودرو، روکش های چرمی از اهمیت بالاتری نسبت به دیگر انواع آن برخوردار می باشد. از علل محبوبیت این نوع روکش های چرمی می توان به کیفیت و دوام فوق العاده بالای آن اشاره نمود.

علاوه بر کیفیت و دوام این وسیله دارای تنوع رنگی بالایی بوده و با تمامی سلیقه ها سازگاری دارد. از جذابیت و شیک بودن روکش های چرمی نیز نمی توان چشم پوشی کرد، چرا که یکی از مهم ترین دلایل محبوبیت این محصول در بین لوازم داخلی کشنده می باشد.

اغلب افراد پس از خرید یک خودرو گاها بنابر سلیقه ی خود می خواهند طراحی داخلی آن را تا حدودی تغییر دهند که در این زمان تغییر روکش صندلی خودرو از اقداماتی است که در اولویت قرار دارد. 

 



کیفیت روکش صندلی

در میان انواع روکش ها افراد سعی در انتخاب بهترین و مناسب ترین گزینه دارند که برخی از معیارهای انتخاب افراد عبارتند از:

•     کیفیت

•    میزان عمر و مقاومت محصول

•    قیمت مناسب

•    ظاهری شیک و جذاب

•    راحتی در نصب و استفاده 

کیفیت انواع روکش صندلی چرمی بستگی به میزان مرغوبیت چرم مورد استفاده در تولید آن دارد، یعنی هر چقدر که چرم مورد استفاده با کیفیت و مرغوب باشد محصول نهایی نیز به همان مقدار قابل قبول خواهد بود. در نتیجه کیفیت بالای روکش های چرمی عمر ودوام بالایی خواهند داشت.

این محصول علاوه بر کیفیت و مقاومت بالا دارای قیمتی مناسب بوده و از این رو توجه بسیاری از افراد را جلب خود کرده است. ظاهر این روکش ها بسیار شیک و جذاب بوده و بسیار جوان پسند می باشد. از دیگر علل محبوبیت روکش های چرمی می توان به قابلیت تمیزی آسان آن اشاره نمود.

همان گونه که می بینید این وسیله دارای ویژگی و مزایای بسیاری بوده و در میان افراد از محبوبیت بالایی برخوردار می باشد. 

تهیه ی این محصول به دو روش حضوری و غیر حضوری برای، آن هم به قیمتی مناسب برای افراد متقاضی ممکن می باشد. این روکش های چرمی شیک و با کیفیت به راحتی بر روی صندلی انواع خودرو، همچنین کامیون های کشنده نصب شده و در هنگام استفاده نیز موجب آزار افراد نمی شود.

 

سیلندر و حالت آن در کامیون های کشنده

کامیون های کشنده از قطعات ریز و درشتی که با آرایش خاصی در کنار هم قرار گرفته و هرکدام دارای کاربردی می باشند تشکیل شده است. هر کدام از این قطعات از نظر کاربرد با یکدیگر متفاوت بوده ولی دارای هدفی مشترک می باشند که این هدف مشترک در بین آن ها راه اندازی و به حرکت درآوردن خودرو می باشد.

سیلندر یکی از اجزای کاربردی کامیون های کشنده می باشد که در تعداد مشخص و با آرایش خاصی درون آن قرار می گیرد. 

این وسیله به قلب موتور معروف بوده و به وسیله ی اتفاق انفجار در آن موتور روشن شده و به کار می افتد. با انفجار سوخت در این قسمت نیروی لازم جهت حرکت اتومبیل تامین می شود.

در مورد سیلندرها می توان گفت که استوانه هایی تو خالی هستند که دارای تعدادی پیستون می باشند، با حرکت پیستون ها که حرکتی مانند بشین پاشو می باشد سیلندر شروع به کار کرده و موتور را به راه می اندازد. دیواره پیستون ها اغلب از جنس چدن و یا آلومینیوم بوده و برای حرکت مناسب پیستون ها به خوبی صیقل داده می شود.

صیقل دادن مناسب دیواره های این وسیله موجب اصطکاک کمتر شده و از اتلاف انرژی در هنگام کار کردن این وسیله جلوگیری می کند. 

 



قیمت سیلندر کشنده

این وسیله در آرایش های مختلفی در انواع وسایل نقلیه قرار می گیرد که برخی از این آرایش ها عبارتند از:

1.   آرایش خطی

2.   آرایش خطی زاویه دار

3.   آرایش خورجینی و یا V شکل (این مورد در کامیون های کشنده مورد استفاده می باشد)

4.   آرایش خطی جناغی و یا VR

5.   آرایش دو ردیفه جناغی و یا W

6.    آرایش تخت

7.    آرایش ستاره ای یا رادیال

تمامی موارد ذکر شده از حالت هایی می باشد که یک پیستون می تواند در آن قرار گرفته و نیروی محرکه ی لازم برای به کار افتادن موتور را تامین کند. هر کدام از این حالت ها در کاربردهای مختلف مورد استفاده بوده و حالت V و یا خورجینی در آرایش سیلندر و پیستون کامیون های کشنده کاربرد دارد.

انواع سیلندر علاوه بر تفاوت در نوع آرایش و محل قرارگیری در مواردی مانند سهولت و یا سختی در تعمیر و تعویض نیز با یکدیگر متفاوت بوده و کاربرد انواع آن نیز در انواع خودرو متفاوت می باشد. حالت خطی ساده ترین نوع آرایش این نوع وسیله بوده و تعمیر و تعویض آن نیز به سادگی امکان پذیر می باشد. نحوه ی ساخت این قطعه به گونه ای است که از هدر رفتن انرژی جلوگیری شود.

 


مقالات مرتبط

© Copyright 2019 All Rights Reserved

secured